Шофьор на такси шокира столичани с действията си.През изминалия ден, в

...
Шофьор на такси шокира столичани с действията си.През изминалия ден, в
Коментари Харесай

Шофьор на такси стресна майки и деца! Подкара колата в парк СНИМКИ

Шофьор на такси шокира столичани с дейностите си.

През миналия ден, в 11:35 ч. преди обяд, водач на такси е навлезнал с автомобила си по алеите на парк " Гео Милев " в София. Това научаваме от Ана Миланова, която алармира за безумието.

Шофьорът без срам и пред изумените погледи на майки с деца и бебешки колички е подкарал таксито по алеите. Част от майките са се опитвали да го спрат, само че безрезултатно. Мъжът е ръкомахал от автомобила - по този метод сигнализирал да се пернат деца и кучета от пътя му.

" После стартира да изяснява, че нищо толкоз не е направил, влезнал в парка, с цел да направи маневра - колата му не се движела на задна скорост ", споделя Миланова и прибавя: " Странно това пояснение кого трябваше да успокои ".

В Закона за придвижването по пътищата изрично е декларирано: " Забранено е прекосяването и паркирането на пътни транспортни средства в паркове, градини и детски площадки в обитаемоте места отвън обозначените за това места ".

Свидетел на случката споделя, че разказът на Ана Миланова е мощно пресилен и дори не дава отговор на истината.

" Човекът беше много възрастен и очевидно комплициран, водейки се по навигацията си. Да, в действителност влезе в парка, само че никога не беше съзнателно и никога държанието му не беше заядливо ", декларира Ивайло Караджов.

Караджов споделя още, че водачът на таксито е бил обезпокоен от случилото се и се е извинил за дейностите си.

" В първите 10 секунди от случката няколко мощно ядосани БГ МАМИ наобиколиха колата с телефони и започнаха нахлуване като ято лешояди (преди да ме нахранят и мен, аз също бях с количка но не се почуствах мощно афектиран и наскърбен от откровената неточност на човека) ", прибавя Ивайло.

Ива Ленова, коментираща обстановката в обществената мрежа Facebook, е на мнение, че всички водачи позволяват недоразумения от недовиждане, само че не чак да рискуват да прегазят хора и животни в парковете.

" Искате да кажете, че индивидът беше толкоз комплициран, че не направи разлика сред улица от алея в парк? ", дава отговор Ленова на Караджов. Жената добавя: " Ако е по този начин, значи следва да се замисли дали въобще да е водач, още повече на такси. Факт, че е в нарушаване, колкото и обезпокоен да е бил ".

Столичани поучават Ана Миланова да подаде сигнал в полицията.  " Със фотосите - в 1 районно управление (на МВР) и подайте писмен сигнал. Ако желаете на 100% сигурност, изпратете сигнала по пощата ", пише в мрежата Лидия Димитрова.

Вижте фотоси:



Снимки: Ана Миланова
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР